horizontalrunning

Vill inte aktivera någon muskelgrupp eller sena eller fettsäck alls idag. Alltså jag är så sladdrig i benen. Inte så att jag har en otrolig träningsvärk, de är bara ostabila och spagettimjuka i sina rörelser. Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag avskyr spinning!!!! Men det är typ det enda passet jag varit på som får mig att nästan kräkas av ansträngning och känna att det verkligen bränner i bröstet. Och jag är sjukt dålig på att motivera mig själv, när jag typ är ute och sprintar, att anstränga mig så till den milda grad. Då lägger jag liksom av när det blir för jobbigt och går lite istället för att köra på trots brännan i bröstet och svetten i pannan och flåset i lungorna. Men på spinningen vill jag tävla och inte vara sämst. Så ja summan av kardemumman är en hatkärlek till spinningen.

Idag har jag i alla fall dragit mina sladderben till universitetet där jag sitter tillsammans med min kompis i bibblan och försöker skriva tenta. Vi båda har lite lätt panik för uppgiften är så flummig och joooobbbiiiiiggg ggg ggggg. Så starta paniken för nu ger jag mig in i worddokumentet med allt jag har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *