Jösses vilken (häst)köttig dag! Först satt vi i medieverkstan till halv ett då de stängde för lunch, och då gick vi också och tog lite lunch. Sedan hade vi introduktion till nästa kurs då vi ska skriva uppsats (ändå knäppt av dem att lägga den nu när den andra kursen inte ens är klart?) från klockan 14 till 17.

När dessa tre timmar förflutit och jag som vanligt stört mig på folk som frågar uppenbara frågor man kan hitta svar på i kurshandledningen (mvh/föreläsnings-Hitler) åkte jag och Julia hemåt, och på tunnelbanan gensvarade vi varandra lite på våra teoriavsnitt so far. Det gäller ju att utnyttja alla tider som finns för utbyte och meningsskapande processer…….Men jag åkte inte hem alls utan faktiskt till……damdamdaaaaam GYMMET och tränade för första gången sedan jag blev sådär helvetessjuk. Jag sprang lite på löpband, gjorde mina ryggövningar och la till lite biceps och röfvövningar. Det kändes bra att gymma lite men jag tror nog att jag inte kommer kunna gå ordentligt imorgon på grund av alla utfall (?) jag gjorde.

20130226-200905.jpg

Bevisbild utanför friskis.

När jag kom hem värmde vi på lite knyten jag lagade till igår. Det är filodeg (skulle egentligen köpa mördeg men tog fel) som är fyllda. Det spexiga är att man inte vet vad de är fyllda med! Häften är en blandning av champisar, spenat, vitlök och kryddor och den andra hälften är fyllda med äpplen, flagad mandel, kanel och socker. Det är alltså 50/50 att få äta efterrätt till middag! GILLAR ODDSSEEEEENNNNNN!!!

20130226-200858.jpg
Nu ska jag titta klart lite på Californication, fila lite på en lista om mina egenskaper och kanske försöka förinställa något litet blogginlägg. Sedan ska jag duscha av mig svetten från gymmet som riktigt gonat in sig ordentligt vid det här laget och sen vänner, sen väntar himmelriket aka sängen! Jag riktigt längtar efter att gosa ner mitt huvud i min mysiga kuddhög och svepa in mig i mitt täcke. Kanske struntar i att duscha och allt det där andra till och med……?

2 comments on “Eftermiddagskuligheterna”

  1. Filodeg är grejt! Jag som äter low carb brukar göra pizza på filodeg, alltså använda filon som botten. 🙂 Blir inte alls mycket ”carbs” per pizza och smakar sjukt likt köpepizza.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *