Idag ska jag klippa mig (!!!). Det var många månader sen sist, tror det var i oktober eller november? Något sånt. Resten av mitt team sitter på en uteservering i närheten och carpar diemet med lite barnvaktsförstärkning i form av två kompisar ifall det skulle bli skrikigt. Egentligen skulle jag både klippt och färgat men stället jag skulle gå till ställde in för min frisör hade fått halsfluss, så nu testar jag ett nytt ställe och en ny frippasör. Spänning i vardagen osv. Det känns superbra att äntligen bli av med dessa slitna svintotestar. 

Just nu sitter jag i en mjuk fåtölj och väntar på att frisören ska bli klar med en annan kund, hon är lite sen och sa att jag ju kunde gå iväg lite och sen komma tillbaka om typ 10 minuter. Gå iväg?? Nu när jag för första gången på så lång tid sitter själv utan någon på mig eller med vetskapen om att någon snart kommer vakna och vilja vara på mig. Näpp det är verkligen guldkant på min vardag att få sitta här och dricka mitt vatten och kolla på mobilen helt ostört! Jag håller däremot på att somna av avslappningen att bara sitta här :—-))) 

Jag har inte bestämt riktigt hur jag vill klippa mig än, men jag är ju inte så spexig i mina frisyrer så antagligen bara kortare och någon slags lugg. Stay tuned för att se resultatet (eller kolla på insta där uppdaterar jag oftare Yrsaalfrida heter jag där) ((eller på snapchat yrsamajs heter jag där))

4 comments on “Egentid”

 1. Har inget med inlägget att göra men kollade just på Snap och tänkte hjälpa till att reda ut ett och annat.
  Victoria och Daniel har två barn:
  Estelle som är drygt 4 år och Oscar som alltså döps idag.
  Madeleine och Chris har två barn:
  Leonore som är drygt 2 och Nicolas som är knappt 1.
  Carl Philip och Sofia har ett barn som är alldeles nytt. Han heter Alexander och är antagligen inte med på dopet just på grund av att han är så liten.

  Vill ni veta något mer så är det bara att höra av er 😀 😀

  • Hahah. Tack! Behöver verkligen uppdatera mina kunskaper om kungahuset inför olika tp-matcher känner jag. Typiska tp-frågor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *