Har jag skrivit om mina doings och beings nu under kvällen som utlovat? Nepp! I’m a rebel. Jamen tiden bara försvann ju. Jag kom hem från en himla trevlig dejt med min vän Malin, lagade mat (kokade pasta, värmde på sås, skar upp mozzarella), åt mat, tog mig ut på spring- samt badtur, kom hem, tvättade håret, tittade på netflix och poff så är klockan över tolv och ja måste sova eftersom denna helg är likamed jobb på hm för mig.

Men jag kan i alla fall berätta för er att springturen var skön. Jag sprang inte min vanliga runda i skogen utan lööpte lite på asfalt, det var sådär bra för mina knän kände jag. Men efter ett tag övergick asfalten i grusväg och jag sprang till sköndals handikappsbad och tillbaka, och på tillbakavägen badade jag i en ljum drevviken och simmade typ tio minuter. Det var belöningen för att springa på asfalten. Det var helt himmelskt skönt! Skulle jag inte jobba imorgon skulle jag göra om det då igen, men det får vänta till måndag. Men då ska jag försöka dra med mig Tomas också. Så ska vi vara ett sånt där fräsch par som är snygga och snabba tillsammans………………………

 

Jaja. Det var det om det. Nu tänkte jag bjuda på en liten snykk bild från min allra bästa vinkel. Underifrån. Så att ni har något att drömma om nu inatt. Från mig till er.

Bild 2013-07-20 kl. 00.06 #6

Sov gott små köttknölar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *