Jag ska ju till New York (för den som missat det) i maj. Och jag har redan förberett mig och packat stora upplevarväskan!

 

Hahahhaaa!! ÅÅhh lilla upplevarväskan! En sån där liten en som man hade när man var liten. Det är nästan så att jag börjar gråta en liten skvätt för att jag ser mig själv gå omkring där i den stora staden med min lilla väska och med en basker på svaj. ÅÅÅHHHHHH nu gråter jag på riktigt!! Tårarna har också lite att göra med hemska minnen från en tunnelbanestation när Vildas lilla väska gick upp och saker ramlade ut över hela perrongen OCH NER PÅ SPÅRET!!! Det var två minuter tills tåget skulle komma och Vilda grät så mycket och pappa var på väg att hoppa ner på spåret för att rädda de vackra sakerna som låg där. Paniken! Kan ju få vem som helst att börja gråta. (han hoppade aldrig ner och tur var väl det, han kunde ju ha dött =(=(=()

 

Jaja. Torka tårarna min vän. Till saken. VAD SKA MAN DÅ GÖRA I NJUUW JOOORK???? Jag har ju läst Sandra Beijers lilla guide och så men finns det något mer?!?! Bring it!

2 comments on “En annan ska ju te Nevvan..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *