…är all denna jävulska teknik och vad den gör med mig och kräver av mig. Alltså detta med min mobil och mina bilder och min dator och mina saker där och rensning och säkerhetskopiering osvosv. JAG FÅR TRYCK FÖR BRÖSTET!! På riktigt. Nu funderade jag över att jag borde rensa min mobil på bilder, eftersom alla gamla kom med när jag startade upp min nya. Så jag har 10.000 bilder i mitt bibliotek…………………

TIOTUSEN!!!!!!!!!!!!!!!!! Men då när jag ska radera vill jag veta att de är sparade på datan och på de två externa hårddiskarna (!!) för tänk om datan går sönder eller tänk om datan och den ena hårddisken går sönder! Så kom jag på att jag har det däringa molnet, och så slog jag på en delning till det. Men så sitter jag här nu och ser de tiotusen bilderna sakta föras över och får panne på detta också för vissa av dessa bilder är ju verkligen inget jag vill spara på alls, bara skitbilder eller konstiga printscreens (ex på olika tunnelbanetider osv). VARFÖR GÖR JAG SÅHÄR????? Jag vill rensa bort precis allt från telefonen och bara börja om, och ha ordning.

Och vill i samma veva börja fota analogt och få bilderna jag vill spara i papperskopior och typ skriva allt för hand och sätta in i pärmar?? Men det blir ju också ohållbart hoarderbeteende. Kanske önskar jag att jag inte var så fäst vid saker och foton och sådant utan kunde leva mer med de fina minnena.

Bild 2015-04-01 kl. 12.08

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *