Eftersom det är svårt att veta hur Yrsa kommer må från en dag till en annan och dessutom hur länge hon kommer må så och om hon kommer ha någon ork att göra något oavsett hur hon mår så hade jag idag en dag för mig själv i finkulturens tecken planerad. Ja jag vet. Jättelång förstamening. Lev med det. Och där fick ni tre superkorta meningar också. Det är så jag jobbar! Stort och smått, långt och kort.

Efter en liten frukost styrde jag kosan mot Bukowskis Market där det vankades vintageleksaksvisning!

Självklart bjöds det på retrogodis.Vi nördade loss med att kolla om den här blastern var mörkblå eller svart. Ni kanske tänker att det är en oviktig sak, men det är stora skillnader i värde där.


Det var David som hade styrt upp allt och här stod han i motljus och berättade lite om gamla plastfigurer. Söt liten rumpa på Stormtroopern också.


När vi kände oss klara där intogs hamburgare och öl på Svenska Hamburgerköket och sen åkte jag vidare hit!


För på Spågan på Kungsholmsstrand 169 hade Jon premiärfesten för sin nya verkstad, Spågan! Där ska han konservera möbler och sådana händiga grejor. Alltså inte lägga små små möbler i konservburkar utan det är helt vanliga möbler han konserverar. Vete fan hur han får in dem i burkarna, men det är väl som med flaskskepp.


Så om ni har möbler som ni vill ge nytt lov och sånt så anlita Jon! Nämn oss så får ni troligtvis ingen rabatt, men kanske en igenkännande nickning.

2 comments on “En dag i finkulturens tecken”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *