20140718-100852-36532590.jpg

Alltså kolla in värsta frukosttallriken då!!! Och det är inte ens allt, för kvar i köket finns det en massa frukt och macka kvar. Vadan denna lyxilyx då? Jo jag är nämligen hemma hos min kompis Karin som fyller år idag. Jag och vilda kom hem till henne och överraskade henne med brakfrukost och sång tillsammans med hennes systra Sofia. Åh det är som en härlig hotellfrukost. Och ja där på mackan ser ni en liten korvbit!!!!!! Ah ma gaaaaaaaad. Har ju som sagt en ambition att börja äta lite kött för tt inte känna mig begränsad i new york gällande maten, men det är så himla svåårttt för det tar liksom emot. Men denna lilla körv ska nog slinka ner, jag har ju en fäbless för prickig korvi.

Nu ska jag återgå till ätandet! Over and out

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *