Idag har vi inte gjort många knop inte. Men det är i och för sig inte någon ovanlighet dessa dagar. Och apropå vilken dag det är, det håller jag typ bara reda på genom vilka poddar som kommer ut. Idag kom fredagspodden och Alex och Sigge, alltså fredag. Dagen började i vanlig ordning med långsamt uppvaknande och lite bus i sängen runt halv åtta-åtta snåret. Sen gjorde vi iordning frukost och bänkade oss framför tv:n. Idag var det ju nämligen premiär fööööör


Säsong 4 av orange is the New black. Älskar den serien!! Älskar att det bara handlar om kvinnor (typ iaf). Älskar att piper får vara så oskön. 

Efter ett tags tittande (och allt det där andra som också görs hela tiden typ underhålla, natta, mata, byta på bebis) byttes oitnb ut mot fotbollen. Jag var halvintresserad och tog på mig vår nya lånade ergobaby för en provtur.


Jag gick till Ica och handlade förnödenheter, och lite olika saker för produktcheckar.


Jag ”köpte” en nyponsoppa, quornburgare för jag är sjukt sugen på burgare och en apelsinjuice. Värt! Jag skulle vilja äta nyponsoppan med mandelbiskvier och glass. Så mumsigt ju! En snabb kommentar om ergobabyn är att jag gillar den mycket! En längre utvärdering kommer i ett eget inlägg om alla våra olika bärsaker.

Sen kom jag hem och så tränade vi (eller ja två av oss i alla fall) nacken, gjorde (värmde) middag och fortsatte kolla på oitnb. 


Och så vips var dagen över. Jag får lite ångest över att dagarna går så himla himla fort! Och på ett sätt innehåller så lite (samtidigt som de också innehåller de också supermycket och är härligast någonsin) och är så likformiga. Men det är väl precis så det ska vara den här tiden tänker jag? Jag ser infalla fall himla mycket fram emot vår Ölandsresa senare i sommar. Det ska bli skönt att se lite andra miljöer :)) 

Nu ska jag tränga in min kropp mellan en spjälsäng och en varm liten minikropp som andas och låter så otroligt gulligt. Godnatt!

1 comment on “En fredag mitt i livet ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *