En kvinna runt 28,5 år ska gå till vårdentralen på ett besök hos en samtalsterapeut hon väntat en månad på att få gå och besöka. Vårdcentralen ligger cirka fem minuter från hennes hem. Hon har tid där klockan fyra och strax innan detta kokar hon en stor kopp te. Hon går hemifrån, och när hon sedan kommer tillbaka efter besöket är teet fortfarande varmt. HUR gick detta till?????

Bild 2014-11-12 kl. 16.15 #5

Hmm ja hörrni en riktig tankenöt!

…..

………….

………..

SVAR PÅ GÅTAN: Jo jag, eller alltså jag menar kvinnan runt 28,5 år, hade missuppfattat tiden Å DET GRÖVSTA. Klockan fyra trodde kvinnan att hon hade tid, klockan ett hade hon egentligen tid. ALLTSÅ VAFALLS!?!??!?! Hur kan jag, eller alltså kvinnan menar jag, missuppfatta 13 och 16? Såååååå störig så det finns inte. MMmm bara att boka en ny tid och vänta en månad till då. Tihi.

 

(en till gåta: varför kokar jag te precis innan jag ska gå till vårdcentralen? Ja det mina vänner det får nog vi alla klura lite på för det vet inte ens jag svaret på….)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *