Jo, om du anar att det var superäckligt så kan du det! Alltså, vanligtvis brukar Yrsa rensa våra avlopp, men idag var det så dåligt flöde i handfatet och eftersom jag skulle raka mig tog jag saken i egna händer, och saken var superslemmig, megaäcklig och stank rövhamster. Alltså jag haaaar tömt vattenlåset förut, men det här var något utöver det vanliga.

Blä, jag får kväljningar när jag tänker på det.

Förutom denna festlighet har jag varit hos en skräddare för att lägga upp byxorna på kostymen jag köpte förra veckan och lägga upp och smalna till ett par andra byxor till en annan kostym som jag inte haft sedan jag köpte dem för att jag tyckte de var för breda. Varför köpte jag inte smalare till att börja med då, undrar ni, och det undrar jag också. Men kavajen hade jag när jag gifte mig, så helt fjärtigt var det ändå inte!

Sedan kom jag hem och insåg att jag bara ätit två rostmackor och lite yoghurt på hela dagen så då ställde jag mig och lagade en av de rätter vi fick från Linas matkasse i måndags. Det var Garbanzobiffar med äppeltzatziki och avokado- och myntasallad. Jag bytte ut äpplena mot gurka i min tzatziki eftersom jag troligtvis hade fått väldigt svårt att andas annars men gjorde en med äpple till Yrsa.

IMG_8288.JPG

Nu är det Lyckliga gatan på tv. Jag älskar det! Alla är så fina mot varandra i varje avsnitt. Så borde livet och världen alltid vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *