Den mindre bra detaljen är att jag fått en vulkan som läcker lava mitt på kinden. (Varning för äckel) Det är en aldrig sinande ström av vätska där inne och den bara växer och växer?!?!? Jag har fått bättre hy sedan jag började med min senaste kur, men problemen jag haft har inte varit finnar på detta sätt direkt utan mer med ojämn hy och många sådana där fyllda porer. Men då för att porerna blivit färre och mindre så kommer istället finnarna?!?!? ORÄTTVISAN!!

Bilden gör den verkligen inte rättvisa, den är mycket mer enorm än vad som syns.

Men i och med att jag skulle fota den pimplande pimplen så såg jag också en bra sak: mina ögonfransar. De har börjat växa till sig lite och blivit längre sedan jag började smeta på sånt där serum som ”alla” trixar med nu för tiden. Gött mos!! Jag vill ha som en my little pony när jag är klar (eftersom jag inte kunde få mitt rosa hår kan jag väl åtminstone få det)!

 

Ska nu ta med min finne på en släpvagn och äta lite körvvstrogge från i helgen. Älskar körvstrogge!!! Har också ett fint citat om korv, det är väldigt talande och djupt.

-Lite (soja)korv är aldrig fel.

/Sibylla

Det kan ni alltid gå efter när ni tappat er kurs här i livet och inte vet vilka ni är eller vad ni vill. Lite. Korv. Är. Aldrig. Fel.

6 comments on “En mindre bra och en bra detalj”

 1. Åh, minns inte allt… hm, ska kolla om jag kan länka något.
  http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/senaste <—– Gå in där och skrolla neråt, så kommer du fram till klippet med det.

  Det ger tydligen inte sådär jättehärliga biverkningar, vilket var till min stora fasa!!
  Har använt det där serumet i över två månader, och fick panik när dom pratade om det.

  Så var på din vakt…! Och förlåt om jag förstörde din braiga grej* i inlägget……….
  Puss

 2. Jag i egenskap av tjej med korta ögonfransar och lite halvtaskig hy undrar vad du använder för produkter? Använde prolash till mina små fransar ett tag, fick en allergisk reaktion och fnasiga ögonlock och inte längre fransar, alltså inte värt det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *