Idag har jag en sån där riktig skitdag. Exempelvis så har jag en fantastiskt bra hårdag. Nu bli ni förvirrade. Hur kan en bra hårdag bidra till en rövdag? För att den är helt bortslösad på lokalbefolkningen!

Men låt mig börja från början.

Idag skulle jag ha gjort en sak som jag peppat för i flera månader. Självklart tänker jag vara hemlighetsfull och inte berätta vad det är, för det är tydligen så man gör som bloggare. Det var hur som helst något jag verkligen sett fram emot, och som blivit uppskjutet en gång redan. I morse fick jag ett sms om att vi var tvungna att skjuta på det igen. Det gjorde Tomas till en sur och grinig liten pöjk.

När jag surat ett tag klev jag upp ur sängen och då upptäckte jag nästa fail. Något har hänt med min vänstra häl och jag kan knappt stödja på foten.

Jag bestämmer mig trots allt för att ta en dusch och handla mat till middagen. Då händer det. Perfekt frisyr. Top fem de senaste två åren. Jag kan alltså inte gå, vilket hindrar mig från att åka in till stan och flanera med mitt vackra hårsvall, så finfrisyren är bortslösad på alla idioter som inte ens orkar lyfta sina kundkorgar från golvet när de står i kön till kassan. De som skjuter den framför sig med foten så det sprids ett vedervärdigt skrapljud, som skär genom märgen, i hela butiken. Om ni är så jävla lata att ni inte ens orkar lyfta korgen så finns det korgar med hjul nu för tiden! Fetton.

Hur som helst.

Kameran gör inte heller frisyren rättvisa, så jag kan inte ens visa den för mina fantastiska läsare.

Det enda någorlunda bra som hänt idag var de två tjejerna i tioårsåldern som gömde sig bakom ett träd och skrek ”Du killen med svart hår! Du är sööööööt!”. Nu har jag ju inte ens svart hår längre, så de är säkert halvblinda och tycker nog inte ens att jag är söt. Sedan är de ju tio är också, men en komplimang är en komplimang för fan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *