Usch jag har haft en sån himla dålig dag idag, allt bara känns värdelöst och hopplöst och dumt och det känns som att universum är orättvist mot mig och att saker bara går mig emot. Och eftersom jag också är i en svacka i livet så blir alla motgångar så himla ofantliga innuti mig och svåra att hantera, även om det bara handlar om något så simpelt som att till exempel ringa ett samtal. Jag vill bara krypa in i ett bo av täcken och kuddar och titta på serier och bli klappad på pannan.

Joanna Rubin Dranger sätter bild på mina tankar så himla fint. Älskar hennes böcker.

frc3b6kenmc3a4rkvc3a4rdig-karrc3a4ren frkenmrkvrdigochkarriren-3_154285637 frkenmrkvrdigokarriren-4_154278787

markvardin_621679b

 

:'((((

3 comments on “en sån himla dålig dag idag”

  1. Åh vad jobbigt för dig!
    Något som brukar hjälpa mig i mörka stunder är vetskapen om att inget varar för evigt. Förgängligheten. This to shall pass… Och att stanna vid känslan, att låta den vara där och inte spinna vidare på den eller försöka förklara den eller mota bort den. ”Just nu känns det såhär. Detta är känslan som finns i mig just nu. Punkt. Och detta kommer också förändras, precis som allt annat”. Sedan en stor dos självkärlek. Ibland rentav en hand på det egna hjärtat, orden ”ja, det är jobbigt nu” med värme och sedan en klapp på den egna kinden <3
    Värme och kraft till dig! This to shall pass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *