Jag är i skolan nu trots att min sjuka satt sig ännu mer fast i mitt huvud och i min hals. Jag kan knappt prata utan att det gör ont :'((( däremot lurar jag er lite med rubriken för jag är verkligen ingen som gör detta som ett hjältedåd utan bara pga krav. I min skola får man nämligen inte vara borta något eftersom allt är obligatoriskt. Japp ALLT. Man kan få vara borta två gånger utan konsekvens (endast för att lärarna vill vara lite snälla) men över två måste man göra ersättningsuppgift och över fem kan man inte ersätta längre utan måste gå om seminarierna :-)))))))) och denna kurs ges inte någon mer gång någonsin så alla måste alltså närvara 90% av tiden för att få med denna kurs i sin examen :-))))))))))))))))))))) likadant var det i naturvetenskapen. Så jag har alltså en hel termin där jag i princip inte FÅR vara sjuk. Mm konstigt att jag känner ztrezzen och pressen då.

Tråkigt också att vi ska vara ute hela eftermiddagen också. Tiiihiiii.

IMG_8393.JPG

Ridå /potiviva_tjejen_86

2 comments on “En sån himla vardagshjälte”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *