Helo party people this is your tröttmössa Yrsa speaking. Det ser kanske inte ut så, men jag sov så otroligt dåligt hela natten lång och drömde mardrömmar om jobbet och när jag till slut orkade släpa mig upp ur sängen var klockan alldeles för mycket och jag hann nte alls platta till luggen och hålla på. Så jag bara slängde på mig det mjukaste jag kunde hitta och satte upp luggen i en tofs mitt på skann.

 

Alltså dagens outfitt: typ pyamas. Bara mjukt och tillåtande och inte åtsittande. Heaven.

Och sen är livet inte mer spännande idag än att jag sitter här med den vackraste jobbutsikten tänkbart och viftar på mina bleka ben.

2 comments on “En torsdag på skeppsholmen”

  1. Åh tyckte podden var så bra! Hatar också när folk ska ”UNNA SIG” och så ska det alltid handla om något ångestfyllt. Jag gick och unnade mig ett par asfina shorts på monki direkt efter jag lyssnat. Plus skrattade högt på tåget när ni pratade om era skratt haha.

    OCH hörde helt fel när du sa du alltid gråter när du hackar lök. Hörde typ ”hadegök” och trodde det var ett konstigt ord för att ha mens hahahaha.

    OCH gillar nya jingeln. Är det någon som har gjort den eller är det ni som sjunger i den?

    • Kul att du gillade podden! Bra unnat på monki! Jag älskar allt på monki så det var säkert ett par asfina shortsbyxor. Den nya jingeln är vår kompis Axels verk, eller han och hans band. Axel heter highmountain som artistnamn och finns på spootify så kolla upp honom vettja om du gillade jingeln =)) (inte för att det är samma typ av musik kanske..heh)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *