Här kommer en lista om en massa olika vader…..hehehhe nej såklart inte. Men en massa olika vad-frågor.

SONY DSC
SONY DSC

Vad stressar dig?
→ Att känna att jag inte har kontroll över situationen jag befinner mig i, viktiga papper från typ försäkringskassan osv, att tänka på pengar, ibland att tänka att det gått för lång tid sedan jag bloggade/instagrammade, bråk (även om det inte är mitt egna bråk).

Vad ska du göra ikväll?
→ Same old same old. Haha mitt liv är så otroligt tråkigt just nu. Jag ska ligga i soffan, titta på tv och på min mage som rör sig. Försöka hålla ut och inte tänka på smärtan så länge som möjligt och sedan göra mig redo för sängen vid nio-tiden ungefär.

24483e52763ab1ab182cac734d4d6a59

Vad är lätt?
→ Just nu, att försvinna i tankar och att fördriva tid genom att göra ingenting egentligen. Jag tror aldrig jag gjort så lite som nu och ändå tycker jag att dagarna går rätt fort förbi.

Vad blir det för middag idag?
→ Linsgryta med persilje- och cashewpesto och en liten macka on the side. Är också extremt sugen på att baka någon slags paj! Alltså som efterrättspaj då.

5ed04ffcfe53ab5a9cbff7fda83f876c

Vad vill du göra mer?
→ LEVA LIVET. Nu har jag snart sagt detta en miljard gånger känns det som men att vara såhär fången i sin kropp och i sin lägenhet är inte roligt. Jag vill komma ut, se världen (alltså mer än Sös och Farsta centrum..haha), träffa kompisar, se vatten, använda min kropp. Och så skulle jag vilja äta mer veganskt ändå.

Vad går du igång på?
→ Fina hårmaner, färska blommor, roliga festplaner, att precis ha målat naglarna superfint, om jag ser en söt häst/hund/katt/i princip vilket annat djur som helst, en perfekt jeansbyxa (som kanske inte sitter lika perfekt på mig, men drömmen om att det ska se ut som på modellen lever vidare), creme caramel, våren (!!!), marsansås, att ha en myskväll hemma med Tomas när det varit en väldigt hetsig vecka, pappershandlar, glitter…..osvosvosv.

ad1f8f79ec3e778f0f22ee8f09ae42ba

Vad gråter du av?
→ Det mesta? Ensamma tanter och gubbar, konflikter, när jag blir rörd, när det blåser eller är starkt ljus, när jag hackar lök, ensamhetskänslor, gulligheter, när jag tänker på mig själv som barn. Är jag i rätt mood kan jag gråta av inget alls. Men jag tycker att det är skönt att gråta också, och ibland kan jag börja gråta bara för att jag vill släppa på allt och så gråter jag för inget alls egentligen.

Vad gjorde dig arg senast?
→ Idag när jag loggade in för att kolla på mitt lönebesked och jag inte förstod något av vad som stod där. Alltså det var inte ett vanligt besked utan jag har råkat få en skuld pga att det blivit fel med min sjukskrivning blablabla. Och så fattade jag inte vad beskedet innebar. Men min bästa Tjompi hjälpte mig och styrde upp <3.

9eeca53e81c4d445dea08e7d2afac7a8

Vad är gott?
→ Nybakat bröd, färsk pasta, hårda och salta godisar, en riktigt god tomatsås, ostar och tunga mustiga rödviner, kronärtskockskräm, äppelpaj, färskpotatis, ekologisk mango (den är mycket syrligare än den vanliga), kola från pärlans, nygjord pizza, glass på en varm sommardag, nutella, fil med flingor, sötpotatis…..gud jag kan gå on forever känns det som. Jag är så sugen på så himla mycket just nu.

(alla bilder kommer från min pinterest)

4 comments on “En vad-lista”

  1. Blev lite rörd av att du kan gråta av dig själv som barn. Det kan jag nämligen oxå göra o då slog det mig att det kanske är ganska vanligt? Varför gör du det? Jag gör det av en mix av vemod, sorg och finhet. Över saker som var svåra men som jag nog ibland växte av. Över känslan av annorlundaskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *