Det är jag idag det. Det passar iofs bra sådär i Halloweentider, eller hallåvän som min Farmor skulle ha sagt. Jag är så trött!!! Jag som glatt skanderade i början av veckan att det var så skönt med vintertid för att jag blev så himla pigg av att det är ljust på morgonen. Idag skrattar jag rått åt min pigghet. Det känns som att jag inte slappnat av mentalt på flera veckor, och min rygg gör ont från att jag går upp på morgonen tills jag går och lägger mig.

Idag hade vi vårt sista seminarium på samhällskunskapen och senast klockan 23.59 inatt ska allt vara inlämnat och klartt. Jag kommer INTE sitta tills dess och pilla. Icke sa nicke. Jag ska fixa till någon mer referens och sedan kommer jag lämna in. Jag orkar inte längre. Jag har alltid så höga krav på mig, men det spelar ju ingen roll när allt kommer omkring om jag får ett d eller ett b. Sådetså. Så jag ska fixa till det sista, laga en middag bestående av böngryta med matvete och sedan åka tidigt till stallet så att jag hinner vara där länge och kan mysa med hästarna innan det är min tur att sadla på och sitta upp.

Imorgon är jag L E D I G och ska träna (äntligen), luncha med Josefin och klippa av mig håret. Det känns som en himla fin dag som väntar mig!

Bild 2013-10-31 kl. 15.34 #3 Bild 2013-10-31 kl. 15.35 #7

5 comments on “En vandrande vålnad”

  1. Tja! Är inte du veg? Jag skulle försöka ge blod men har för dåligt med järn pga veg så käkar järntabletter nu och känner mig piggare!!

    • Johorå det är jag. Jag har däremot upplevt ett väldigt obehag när jag ätit järntillskott i form av otroooooooooooligt hård mage, är det något du känt av? Jag grundar dock detta på ett minne från att jag var ca 18 så det kan ju ha ändrats……………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *