Den här veckan passar jag på att unna mig en massa olika saker. Jag har känt mig lite nere de senaste veckorna och som att jag aldrig riktigt är still för att det ska köpas och fraktas och flyttas och slängas och röjas och fixas och tvättas så mycket innan barnen kommer. Och visst, ”buhu, stackars priviligierade lilla mannen som har det lite jobbigt under graviditeten”, men i min verklighet, just nu, är det liksom ett vakum där jag inte känner att jag riktigt lever utan bara transporterar mig själv och saker.

Så.

För att råda bot på det här så försöker jag klämma in härliga saker mellan allt som bara ska transporteras. 

Igår träffade jag därför Anna efter jobbet för att äta lite middag!

  
Det är så jävla härligt att träffa Anna. Tänk om inte jag hade börjat kommentera på Amandas blogg när hon bloggade på 1000apor. Och tänk om jag inte hade känt att Anna var en kul filur första gången vi träffades tillsammans med Amanda. Och tänk om vi inte hade hängt så där mycket den första sommaren vi kände varandra.

Titta vad små vi var!!

  
Hur som helst. Anna är precis så som en perfekt vän är. 

Vi gick till Calexico’s och unnade oss.

   
    
 

När jag kom hem skickade Anna en massa bilder och skrev ”Du måste också blogga nån gång”. Sant. 

Idag började jag och Yrsa dagen med ett besök på MVC. Inte superunnigt kanske, men jag tycker det är så spännande när vi får veta hur allt utvecklas inne i Yrsas mage och så. 

Efter det åkte jag till min naprapat och han fick mig att känns mig så här:

  
Bra avtryck från massagebänken där!

Och nu, NU, är jag på väg till frisören. Treat mah self!

2 comments on “En vecka av unn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *