Jag har ju helt glömt bort att svara på en fråga jag fick strax efter nyår, så för att make it up tänkte jag svara på frågan i ett helt eget inlägg istället för direkt i kommentarsfältet som jag oftast gör. Så here we go.

Frågan var:

Emilia Töntfråga: varifrån kommer den fina sköörten?? Så fin!Tack till er för att ni fortsätter skriva! :’)

Det handlade alltså om min outfitt på nyårsafton som såg ut såhär

IMG_9756Och jag tycker absolut inte att det är någon töntfråga, jag känner mig ball och moderiktig när du frågar. En känsla jag allt som oftast inte innehar mvh/hon som sitter i sin pyjamas och luktar svett och har äckliga sockar på sig 24-7.

Svaret på frågan är dock inte lika tillfredsställande som jag känner mig efter att ha fått den. För det första är det inte en kjol utan en klänning, och för det andra är den helt utan märkning eller tvättråd eller något som gör att en kan spåra den, och för det tredje köpte jag den för typ tre (?) år sedan. Det enda jag vet om den är att den inhandlades på Tjallamalla och att den inte kostade så mycket alls. Men bättre svar är så kan jag tyvärr inte ge dig :(((((

Såhär ser den i alla fall ut som klänning, alltså när jag inte försökt förklä den till kjol som jag gjorde på nyår. Ja en ser ju inte jättemycket men det var det bästa jag kunde finna.

20120316-150230

Jag hoppas att du Emilia kan finna någon fin kjol som liknar min ”kjol” och att ni lever lyckliga i alla era dagar! Puss

2 comments on “Ett litet svar på en liten fråga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *