Ikväll har jag varit på ett inte så vanligt inslag i mitt liv längre. Nämligen ett event. När jag jobbade på Egoboost fick jag inbjudningar hit och dit och kunde välja och vraka vad jag ville gå på. Det var helt sinnes egentligen att få gå på så mycket gLaMmIgT och få så mycket gratissaker. Men man vänjer sig med det också, precis som allt annat. Nu får jag inte inbjudningar till något alls längre, som Tomas också skrivit om i inlägget nedan. Vi är inte tillräckligt stora/coola/kreddiga för att vilja bjukka på fekke. MEN ikväll fick jag haka på mina kära bloggzztarvänner Hanna, Josefin och Cissi på ett Make up Store event.

Det var så som event brukar vara mest. Bubbel och snittar (inte en enda vegetarisk………..) och fruktspett till dessert och lite snack om vårens produkter (som vi inte hörde för vi satt för långt bort) och branschfolk som minglade runt med varandra. Jag känner ju ingen annan än mitt ”gäng” så jag minglade inte runt inte.

När det sedan var dags för att gå fick man plocka ihop sin egen goodiebag. Det var en kul idé tycker jag! Det hade kunnat vara ännu kuligare om det fanns mer att välja mellan, nu var det enda valet man gjorde egentligen mellan färg på läppenna och ögonskugga, men jag ska inte vara den som är den.

Bild 2013-01-30 kl. 22.51 Bild 2013-01-30 kl. 22.52 #3 Bild 2013-01-30 kl. 22.52 #6

Jag hade också lockat håret kvällen till ära. Det höll. Inte. Alls. Det enda som finns kvar av mina Laura Ingalls-lockar är en liten fjupp längst ut i nackhåret. Fashion………

Det bästa med kvällen var lätt att träffa mina fina vänner som jag är så glad för att jag har. Jag vet att jag säger det varje gång vi har setts typ, men jag är så glau att vi fortfarande är vänner även om vi slutat jobba tillsammans. De är verkligen tre nya bästa vänner jag fått i mitt liv och jag som inte alltid haft så många vänner kunde inte vara mer tacksam.

2 comments on “Eventkvällen”

  1. *TåR i ÖgAt* Ja visst är det coolt att vi har strötts som löv för vinden men ändå hittar tillbaka till varandra lite där och då och att det känns som att det AllTiD kommer vara så – NotHinG caN KeeP Us ApArT – / * EmO *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *