Idag inledde vi dagen med en frukost på nytorget 6 för att fira min examen, eller studenten nr2 som jag också gillar att kalla den. Man kan aldrig få för mycket fir vettni. Varje dag är en fest!! Det var jag, Tomas, Paolo Roberto som satt och hånade zumba, Cissi Forss och Christine Meltzer…bland annat. Så sjukt himla kändistätt alltså. Det var gott och trevligt i vanlig ordning

IMG_0208.JPG

IMG_0207.JPG

IMG_0209.JPG

Efter att vi slukar våra kolhydrater och skålat i våra juicer så stretade vi genom snöstormen in till stan. Idag är jag nämligen Tomas personal shopper. Typ. Han vill hitta en kostym som funkar bra på vårens begravningar och bröllop och jag är med som support och rådgivare.

IMG_0205.JPG

IMG_0196.JPG

IMG_0204.JPG

Är sådär road om jag ska vara ärlig. Alltså shopping är ju kul, men inte jätte när det är till ngn annan. Och jag är själv superfattig så jag kan inte direkt sätta sprätt på något :/// buhuu

IMG_0200.JPG

Stackars lilla i-landsproblemsbarn i sin päls :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *