Jag såg för ett tag sedan att det skulle släppas en skiva med tolkningar av Ebba Grön-låtar och oj vad jag blev nyfiken på den lilla skapelsen. Jag lyssnade mycket på Ebba Grön i mina medeltonår och matchade musiken i min freestyle med manchesterkjol, svart kajaaaal, dödskallenitar på ryggan, ufolurar och nitskärp (gömmer mig under en stol av skämssköljning) så jag känner att jag har en relation till många av låtarna, och därav nyfikenheten. Idag kom jag på att den ju släpptes för några dagar sedan och surfade in på spootify för en genomlyssning av hela skivan ”Tyst för fan – ekon av Ebba Grön”.

71bfa6706cfde64d0cad7bd44424c8c957763615

 

Jag hade inte jäääättehöga förväntningar men trots detta blev jag tyvärr väldigt besviken. Det var liksom platt fall bara. Låtarna kändes tråkiga och som om jag inte ville lyssna klart på dem i sin helhet pga att jag redan kände mig less på dem. Och det är ju inte världens undergång eftersom jag inte hade så höga förväntningar från början men tråkigt ändå att det inte var ett litet guldkorn som kunde få spelas i mina öron och påminna mig om mina svunna tonår…………..(hej Yrsa som låter som 65 år).

Jag får helt enkelt lyssna på the real deal istället, men utan nitarna och ufolurarna denna gång tack. Kan också vara utan byxorna som jag skrev en hel massa saker på, som till exempel mitt schema (praktiskt att alltid ha tiderna på byxan, opraktiskt att det ändrades flera gånger per läsår). Nä det blir bara jag och lilla Ebbsi kvar men gott nog är väl det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *