Idag var det inte dödsvarmt så vi försökte ta chansen och fånga sommaren genom att gå ut och ligga på en gräsplätt mellan några hus precis nära oss. Det var ett större projekt än vad det låter som och innan vi kom utanför dörren hann jag gråta både en och två tårar, men till slut kom vi ut ändå och låg på plätten och lyssnade på ett sommarprat och åt blåbär. Mysigt tyckte vi och mysigt tyckte barnen som låg och tittade på molnen och träden och pratade. 

Jag hoppas på fler halvvarma dagar nu så att vi kan göra om det här. Det känns som ett väldigt bra sätt att ta tillvara på sommaren. På bilden ovan har jag på mig ny randig supermjuk t-shirt och nya höga shorts. Båda från monki. Och när Tomas skulle ta bilden sa jag ”jag vill se ut som Malin i Saltkråkan” för jag tycker att shortsen påminner om något hon skulle kunna ha. Tycker inte jag lyckades så himla bra tyvärr, tror inte Malin skulle ligga och posera sådär. Hon skulle stå upp och se morsk ut. Men jaja fina är shortsen i alla fall! 

2 comments on “Fånga sommaren ”

  1. Såg att du skrev på insta att du gillade att barnen blivit lite större osv. Jag vill bara säga att det (enl mig) bara blir roligare hela tiden, min unge är iofs bara 1 år nu. Kanske vänder snart. Men jag tyckte att från ca 3 månader så blir det bara roligare o roligare. Barnet får mer o mer humor o livet blir lättare i största allmänhet. Som pepp om det känns jobbigt ibland alltså:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *