straight

Jag läste just den helt kokobängiga nyheten att SF kallat in ordningsvakter till en visning av Straight Outta Compton pga att ”visningar i andra länder haft en viss typ av publik som inte betett sig som man kanske borde i salongen. En publik som kanske inte är så van vid att gå på bio.”

Den visning jag var på av Straight Outta Compton var i och för sig en förhandsvisning, men det var nog en av de bästa biopubliker jag upplevt. De var glada och peppade.

Så SF, här kommer tre tips på visningar när det skulle vara större behov av speciella insatser:

  1. Filmer med Jason Statham – Folk som kan förklara skillnaden då publiken annars lätt kan bli förvirrad och undra om de inte redan sett den här filmen hundra gånger?
  2. Köra-snabbt-med-bil-filmer – Då dessa lätt lockar bilintresserade och enligt en oberoende undersökning jag gjort helt själv är människor (män) med bilar som profilbild på Facebook dumma i hövvet. Dumhövven kan hitta på dumheter.
  3. Alla filmer med Adam Sandler – Dålig humor är inget skämt och det finns mycket som pekar på att Adam Sandler står i direkt relation till Sveriges dåliga resultat i PISA. En lärare bör placeras vid varje utgång för att skicka med besökarna lite allmänbildning efter filmen.

Men först av allt kanske ni ska ta tag i oskicket med folk som inte kan hålla käft under filmer. De finns fan på åtta av tio visningar!

1 comment on “Fans av Adam Sandler då?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *