Igår kväll testade jag ännu en gång Absolut Torr efter att vid tidigare försök råkat ut för nästan ögonblicklig klåda och direkt tvättat av det. Tredje gången gillt tänkte jag och tvättade och torkade den vänstra armhålan så det stod härliga till. Det bästa sättet att testa den tyckte jag nämligen var att köra en armhåla med och en utan. Jag ville dessutom inte riskera något genom att ha det för nära tatueringen på högerarmen.

Hur som helst.

Det stack och kliade även denna gång, men jag bestämde mig för att uthärda ett tag och gick och lade mig. Efter en timme brände det sjukt mycket och jag hade så klart inte lyckats sova. Därför gick jag upp och tvättade av skiten. Inte för att det slutade bränna för det, men det gav mig en känsla av att det skulle bli bättre. Det blev det, EFTER TYP EN HALVTIMME! Då lyckades jag äntligen somna.

I morse var jag röd, nästan lite sårig, i armhålan. Jag känner mig därför klar med den här skiten. Om någon vill ha denna batterisyra att besudla sin kropp med så är det bara att säga till. Jag har fem stycken över.

10 comments on “Far åt helvete Absolut Torr!”

  1. Jag har själv aldrig provat Absolut Torr och nu lär jag inte göra det heller. Min favoritdodde är Kiehls version, fast det är ju nästan som en vanlig deodorant. Den håller i alla fall mig fräsch en hel dag och det är inte illa det.

  2. absolut torr kliade som bara den på mig första gången jag provade. men så bodde jag i thailand och svettades som ett cp utan att röra en fena så jag gav mig fan på att absolut torr skulle funka. så jag provade igen och igen och igen. nu kliar det inte alls. inga utslag. inget svett. nada. sjukt nöjd med andra ord 🙂

    • Jag säger inte att det inte funkar för någon, jag säger bara att jag inte tänker genomlida klåda och utslag bara för att svettas mindre under armarna. Speciellt när svetten ska ta vägen någon annanstans istället.

  3. Gör så här: skit i beskrivningen, tvätta dig inte innan. Tvätta dig helst inte under armarna samma dag ens utan bäst är om du tex. tvättar dig på kväll ett och sedan tar på Absolut Torr nästa kväll. Använd helst heller inte någon annan deoderant under den dagen utan låt huden vara naturell/obehandlad. Då varken svider eller kliar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *