Mycket nära tagna selfies just nu men skit samma

IMG_0082.JPG

För häär ser ni en som är FÄRDIG med sin lärarutbildning!!!!!
!!!!!!
!!!!!!!!!!

!!!!!!!

(förutsatt att jag får godkänt på denna tenta men det tror jag att jag skrapat ihop till)

!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjoho tjoho! Jag sitter i detta nu på tunnelbanan på väg in till ljunggrens för att bli bjuden på middag av min lilla tjomp för att fira detta stora. Lyssnar på ”this is the year” med Marit Bergman och börjar nästan gråta. Hehe något mentalt trött efter den 5 timmar och 45 minuter långa tentan. Jag upprepar om någon inte hängde med. 5 timmar och 45 minuter! Det är det längsta jag någonsin suttit på en salstenta. Det sjuka är också att det var som ett svart hål inne i rummet. Tiden bara försvann så när jag tittade upp och såg att klockan var två blev jag så chockad över att tiden gått så extremt snabbt. Och det ännu sjukare är att jag gick först av alla i mitt rum (vi var kanske 20 st). Jag brukar alltid vara en av de som sitter längst i alla tentasitiuationer men nu satt verkligen alla in i det sista (maxtiden var 6 timmar).

Nu har jag gjort mig SÅ förtjänt av spicy tuna och ridning <3<3<3 (PS från och med nu vill jag att ni kallar mig för ms teacher....eller ännu hellre professor (även om jag vet att jag inte är en professor men det låter så ballt))

15 comments on “Färdig jag är färdig!!”

  1. Grattis!! Har inte riktigt hängt med i svängarna, ska du frilansa först och sen börja som lärare? Vilka årskurser är du behörig till?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *