Idag har jag försökt få till en rolig frulle med äppelpajssmoothie, jordnötssmör- och bananmacka och ett kokt ägg. Och så mina vitaminer på sidan av. Det blev en väldigt färglös frukost, men god ändå. 

Äppelpajssmoothien är gjord med havremjölk, havregryn, banan, äpple, psylliumfrön, linfrön, kanel och lite honung. Tipstips för den som gillar äppelpajfeeling.

Inatt sov jag jättedåligt för min rygg gjorde ont hur jag än låg, så idag väntar en lugn dag hemma där jag mest ska försöka ta tag i lite saker på min todo-lista som att kolla upp vattengympa, titta lite på kaffebryggare här på www och ge lite kärlek till mina växter. Jag känner en stress, konstigt nog eftersom mitt liv är allt annat än stressigt just nu, så det skulle vara skönt att stryka lite från todo-listan. Vi har också fått en påse med bebiskläder som jag ska sortera och göra någon slags förteckning över, så att vi vet vad vi har och vad vi behöver.
Så himla bra detta med att få ärva bebiskläder. Jag tar emot det med öppna armar. Och sen när vi använt våra klart tänker jag att vi ger dem vidare till någon annan som ska ha barn, och så går allt runt i ett stort miljövänligt kretslopp. Topp i dessa konsumtionshetstider.

2 comments on “Färglös frukost”

  1. Bästa Yrsa! En kommentar/fråga som har noll med detta inlägg att göra. Jag vet ju att du har haft problem med din hy tidigare, hur är den nu under graviditeten? Skillnad? Bättre/sämre?

    • Hejsanhoppsan. Tyvärr är hyn sämre nu under graviditeten. Jag har inte så många finnar men jag märker en stor skillnad med pormaskar och milier och jag känner mig liksom mer..knottrig och oren. Jag har en salva jag smörjer på ibland men till största del låter jag det bara vara som det är. Jag har ju en massa hormoner i kroppen som inte är som vanligt och lite mer oren hy är det minsta av mina hormonrelaterade problem :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *