Japp. Då sitter vi här igen då.

Jag skulle kunna berätta för er vad jag gjort idag, men eftersom jag inte gjort något mer än att titta på ett par filmer så blir det så förbannat tråkigt för er att läsa om. Jag skulle kunna ljuga och säga att jag varit på en massa fräna event på modeveckan, men det har jag ju inte. Troligtvis av någon av dessa anledningar:

  • Jag är inte fashion
  • Jag/vi har inte hundratusen läsare i veckan
  • Jag har inte slickat rätt rövar

Så, om det är någon eventfixare som läser den här bloggen och tycker att den är trist och grå så går det utmärkt att bjuda in oss på festligheter.

På tal om modeveckan så hörde jag förresten att Tiger hade visning idag. När jag skulle köpa en Tiger-kostym för något år sedan undrade min mamma vad jag skulle med det till. För hon trodde att jag faktiskt skulle köpa en maskeradkostym som såg ut som en tiger.

Hon är för söt min lilla mamma.

2 comments on “Festligheter efterlyses”

  1. Alltså, om jag hade ett event skulle jag bjuda er. Men det har jag inte. Någon kan få betala 350 kronor för att gå på genusföreningens sittning imorgon, det är vad jag har att komma med. Det kommer att finnas ballonger och paljetter. Men inga goodibags. Låter det bra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *