Denna vår kommer jag att arbeta lite likt en frilansare, alltså inte ha en fast arbetsplats att spendera alla mina timmar på. Jag kommer inte vara en frilansare men jag kommer till stor del att ha en livsstil som är frilansaraktig. Och alla vet ju att ett frilansarliv kan vara väldigt ensamt och tradigt och svårt ibland. SÅ från och med nu har jag en frilansarfrukostklubb med några av mina vänner som är i frilanssvängen. Vi ska ses och äta frukost tillsammans för att peppa, prata, få umgänge, mätta våra magar, utbyta erfarenheter och bara vara.

Idag träffades en del av denna frilansfrukostklubb för att göra just det ovanstående. Först så sågs jag och Josefin klockan åtta och gick till Ilcaffé på södermannagatan för en timmas hårt morgonjobb (under vilken jag iofs inte jobbade så himla hårt alls), sedan mötte vi upp Carro vid nio på nytorget 6 och åt en lyxfrulle och peppade, pratade osv.

Carro tog en avocadomacka och grapefrukt. Jag och Josefin åt båda deras havregrynsgröt med äppelkompott och skummad mjölk som är så himmelskt god. Och så festade jag också till det med en grillad croissant med gruyèreost och en kaffe <3<3 (alla bilder är brutalt snodda av Josefin, men hon har ju en så bra kamera så det kändes som att häda att plocka fram mina suddiga små mobilbilder…)

DSC02222-682x1024 DSC02227-682x1024 DSC02230-1024x682

Jag hade klätt mig snykkt med lite kavajaktig kofta och halsband dagen till ära. En vill ju vara fin för ”sina kollegor” (nu är jag dock hemma igen och har hoppat i mjukisdressen så fort jag bara förmådde..hehe).

Det känns så bra att ha en sådan här frilansfrukost i veckan att se fram emot! Carpa lite diem och sådär om vardagarna som annars kan kännas lite grå och ensamma. Jag tror att detta kommer bli en bra vår!

6 comments on “FFK – frilansfrukostklubben”

    • Den är tyvärr extremgammal, det är min extramammas farmors gamla. Det finns också en kjol till, så himla fint och matchigt. Tänker ibland på när hon gick omkring på stan i det matchande setet och då kan jag nästan börja gråta…Men ja, som sagt väldigt gammal kan man kanske säga vintage om den till och med….?

  1. Har jag missat, eller har du berättat vad du har för planer för våren? Frukostpeppmöte låter ju hursom som den bästa sortens möten!

    • Nepp du har inte missat det =))) Tänkte lägga ut ett inlägg om det imorgon eller på fredag. Eller hur älskar frukostmöten. Så börjar hela dagen så superbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *