Jag och min frilansfrukostklubb är inte bäst på att ses men imorse fick vi till det! Det är ett sådant trevligt inslag i vardagen de däringa små frukostarna. Idag hade vi bestämt oss för String som ligger på Södermalm, dels för dess billiga frukost och dels för att det är nära till nytorget 6 dit jag skulle sedan (trodde jag ja!).

Klockan nio sågs jag och Caroo och sedan trillade Cissi och Jossis in lite senare. Eftersom jag skulle äta brunch på nytorget (ja eller greasy spoon) tog jag bara en cappuccino som frukost.

IMG_0906-1.JPG

Den var sådär god men desto godare var sällskapet! Sådana himla gobiiitar de är dessa fabulösa vänner <3<3 (tack Josi för lånet av bilderna). Önskar jag kunde få jobba med dom alla igen för vi hade det så bra tillsammans *dreaming away wishing that heroes did truly exist* IMG_0958.JPG

IMG_0957.JPG

IMG_0956.JPG

Sen när denna ”frukost” var uppäten…drucken…så gick jag och mötte upp Tomas och resten av förmiddagen vet ni ju precis vad som hände för det har Tomas redan skrivit om så vackurt.

På måndag ska vi i FFK ses igen. Funderar på om jag ska göra detta till en grej? Take IT national liksom. Det kanske ska bli mitt stora företag jag kan bli rik på. Frukostar för frilansare för utbyte och umgänge. Låter inte det bra? Frågan är bara hur pengarna ska rulla in? En kollekt som går runt????? Tåls att filas på denna idé. Men det skulle nog ändå vara bra och välkommet, för alla vill ju ha utbyte och umgänge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *