Idag när jag messade med min kollega innan jobbet påpekade han att det var många som jobbade halvdag idag. Dag före röd dag liksom. Våra halvdagar kommer lite beroende på humör så jag skickade ett trevligt sms till min chef som är i Afrika för tillfället och frågade om det var så att vi kanske hade halvdag idag? När han svarade att så länge vi hade gjort allt som behövde vara gjort så kunde vi gå vid lunch så var det som att han gav oss en eftermiddag! Fyra timmar som i morse hade ”jobb” skrivet över sig blev nu fyra timmar av ”…”

Jag älskar sånt!

Så jag strök omkring lite och hamnade på en butik som skulle stänga och därför hade 80% rabatt på allt. Där köpte jag fem filmer som jag absolut inte behövde, för att jag hade extratiden att göra det på!

IMG_6334.JPG

Sen åkte jag hem och diskade, för jag hade tid över till det liksom. Och nu skriver jag för er för att det här är gratistid! Jag har en timme och fyrtio minuter kvar av gratistid nu, så kanske ska jag försöka hitta någon film på Netflix som jag vill se. Helt tidsgratis utan att ta tid från något annat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *