Idag, innan fadäsen med samtalsterapeutbesöket, så träffade jag Josefin och lille Bobo för fika och promenad. Eller för både Josse och Bobbo bestod träffen av lunch och promenad men för en barnlös typ som hade lite sovmorgon och var seg med att äta frukke så var klockan tolv inte en optimal tid att äta lunch.

Vi sågs inne på söder på ett fik åt vissa åt fast föda och pratade en massa, andra fick nappflaskemat och tittade en massa på olika ljuskällor och andra spännande saker. En kan ju tycka att Josefin skulle vara liiite mer intresserad av att prata och så när vi ses istället för att hålla på och titta på ljus……..

När vi fikat/ätit klart klädde vi på oss våra kläder igen och tog det långa benet före det korta och gick en låång promenad tillbaka ut i förorten. Jag har dålig tidsuppfattning men kanske gick vi en halvtimma? 45 minuter? Josefin? Och så pratade vi ”om allt mellan himmel och jord”. Typ. Det vi kanske pratade mest om var hur vi kan lyckas bli ekonomiskt oberoende så att vi bara kan tillbringa dagarna med att göra saker vi faktiskt vill göra och som utvecklar oss. Har ni några förslag? Vi kom nämligen inte riktigt på lösningen på det hela……

Eftersom vi råkade glömma bort båda två att fota något alls under tiden vi hängde så har jag photoshoppat två bilder som ändå illustrerar det hela. Säger detta så att ni vet, det kan annars vara svårt att se eftersom det är rätt snyggt gjort ändå..

jy yj

Kanske kan jag bli ekonomiskt oberoende av att bli någon slags photoshopguru??? (originalbilderna hittade jag genom att googla på ”promenad” och ”fika”, bara så ni vet)

Det var väldigt trevligt och bra och härligt att träffa min lille jossi, och lille bo också för den delen även om vi inte pratade lika mycket han och jag. Jag tycker så mycket om Josefin <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *