Jajaj nu har det gått en hel dag och jag har inte bliggetibloggat alls. Anledningen till detta stavas p l u g g e r i, och vem försöker jag lura det stavas också inget internet kvar på mobilen denna månad och pluggeri på biblioteket utan bibliotekskort och därav ingen möjlighet att surfa på deras wifi. Jag menar sen när har egentligen lite pluggeri stoppat mitt bloggande?!

Men nu går jag händelserna lite i förväg. Dagen började nämligen hemma vid skrivbordet, eller på kontoret som jag brukar kalla det, i vanlig hemtenteordning. Där satt jag i godan ro med lille Arwen på armen och försökte få något vettigt gjort. Alltså TITTA på den här lilla kinden?!??!?!

IMG_7800.JPG

*dör*

Ja men eftersom Tomas inte jobbar på onsdagar så var jag lite orolig att han skulle störa mig i mitt pluggmojo, sådär som han brukar göra rätt frekvent när vi är hemma tillsammans utan att tänka på det. Så när min kompis Julia messade och sa att hon och en annan pluggizz satt på Farsta bibliotek så tog jag mitt pick och pack och slet mig från lillkinden och togsmåbena och spatserade dit. På vägen lämnade jag också en madrass till vår lille romska man, han blev så glad :’)

Och ja sedan satt jag i denna HÄRLIGA och INSPIRERANDE miljö i några timmar och kämpade på med min hemtenta.

IMG_7818.JPG

SÅ DUKTIG kände jag mig!! För jag satt verkligen apalänge och bara försökte producera och få ihop något bra. Nu har jag kommit en rätt bra bit, men har bedömning och ämnesteori om luktsinnet kvar och jag har redan kommit upp i maxantalet ord. TIHI. Det är som vanligt alltså. Yrsa, ordbajsaren of the 21:th century.

IMG_7822.JPG

Jag ska sitta på bibblan med sällskapet imorgon också så förhoppningsvis har jag en del flyt då med och kan få klartt all text under rubbarna och så kan jag spendera fredagen med att skära ner och snygga till språket.

SEN ÄR DEN SISTA HEMTENTAN JAG NÅGONSIN MÅSTE SKRIVA INNE!!!!!!!!!!!!! FY fanken vad krejzy. (ja fast jag har ju lite mattetenta och så kvar men det är salstenta och lite mindre hemuppgifter)

2 comments on “Firrlåttt”

  1. Alltså kattlängtan som väcks av den här bilden! Vill ta handen och spreta med fingrarna över hela varma mjuka magen så att en får ett framben mellan tummen-pekfingret och ett mellan ringfinger-lillfinger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *