Godmorgon! Idag började min dag vid åttatiden efter att oförklarligt ha vaknat till då. Jag hade väldiga problem att somna igår kväll och låg vaken i cirka två timmar till halv tolv innan jag somnade, så jag trodde att jag skulle sova längre nu på morgonen. Det kan hända att jag vaknade på grund av en otrolig hunger för bara några minuter efter att jag vaknat kände jag mig helt skakis och illamående så jag gick snabbt upp och gjorde en första frukost. Denna första frukost har endast en viktig egenskap, att den ska gå fort! Jag är ofta väldigt väldigt hungrig när jag vaknar, även om jag brukar äta en banan någon gång under natten när jag är uppe och kissar. Idag fick det bliiiii *trumvirvel för att göra allt väldigt mycket mer spännande*

Fil med flingor och russin!! Och socker :—))   

Denna första frukost åt jag snabbt i soffan för att få i mig något. Sedan upptäckte jag att Tomas hade vaknat så jag gick in till honom och la mig i sängen mellan honom och lillsnarkarn aka Leia och så pratade vi och myste lite. Sedan var det dags att gå upp och inta dagens andra frukost, som jag la ner lite mer tid på. Jag fixade iordning en smoothie med jordgubb, lime, blåbär, spenat och banan och gjorde en knäckis med creme cheese, spenat och ägg på. Mums!

  
Även denna frukost intogs i soffan (big surprise) och här sitter jag fortfarande med en värmedyna på ryggen och glor på tv:n med ena ögat och på min böljande mage med det andra ögat. Jag vet ju att det är några där inne, men det är ändå så sjukt att se deras rörelser utanpå. 

Idag har jag inte direkt några planer alls. Men Tomas är iväg och hämtar vår vagn (!!!) så jag ska väl stå och klappa på den ett tag sen när han kommer hem med den. Kanske provbädda lite också….mvh hon som har sinnes dåligt tålamod :))))

Och hörrni tack för alla kommentarer ni delar med er av! Jag kommer tyvärr inte kunna svara på alla så som jag skulle vilja för det är för ansträngande för min rygg att sitta för mycket vid datorn. Jag får välja mellan att blogga och svara på kommentarer och då väljer jag att blogga för annars finns det ju inget att kommentera. Men jag (och Tomas) läser självklart allt och blir superglada för era ord! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *