Jag har bestämt mig för att verkligen ta TAG i det här med min träning nu. Nu ska jag sluta äta allt som har med socker att göra och träna minst fem gånger i veckan, till att börja med i alla fall. Byebye sugar hello smoothies, kvarg och keso. Byebye blogga om mitt liv hello blogga om min träning och kost!

Jag har lagt till en massa fitspo-bloggar i mitt bokmärkesfeed så att jag ska hela tiden ska kunna hålla motivationen uppe. Funderar på att köpa lite färgglada neoniga träningskläder också och ett snyggt victorias secret-set som jag kan mysa runt i men samtidigt vara redo för träning jämt. Vad tror ni? Jag började lite lätt idag med att ha på mig mina rumpskor från reebok, har ju inte riktigt några snygga yoga-pants ännu så jag matchade med svarta jeans, tycker ändå det funkade rätt okej.

20130419-154346.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AHAHHAHHHAHAHHA SKOOOOOJJJJJAAAAA. Gick ni på den lätta? Jag kommer aldrig att börja blogga i en fitspo-anda och lägga ut bilder på frukt, victorias secret-angels i bikini på en strand och bilder med peppiga citat på. Såry peeps. Nu ska jag äta lite bulle innan pluggeriet fortsätter.

20130419-154359.jpg

20130419-154405.jpg
(sen är det inget fel med att träna såklart. Det gör ju jag också och det är bra för kröppa att röras och användas så no hard feelings, jag bara har svårt hela fitspo-konceptet och uppfattar det mest som väldigt hetsigt och stressigt)

 

16 comments on “Fitspo”

 1. Åh herre… Läste först bara rubriken och andra stycket och trodde du var seriös! (Det där med att träna fem gånger i veckan och inget socker avslöjade dig hehe) Tack för att du skoja! Hatar fan ordet fitspo. Och varför älskar alla kvarg så mycket? Vad är det ens?

  • HAha! Jag hatar det också, from the bottom of my heart. Vill att någon kulig tjomme ska ta en bild på sina nedre regioner och tagga det med fitspo på instagram! Reclaima ordet….
   jag tror att alla älskar kvarg för att en ”ska” älska kvarg…det smakar ju inte ens så mycket? Däremot älskar jag kesella vanilj och det har jag för mig är baserat på kvarg, men med en massa tillsatt vanilj och socker.

 2. Alltså Yrsa, du får inte göra så där!! Kände en gråtklump växa i halsen och läste mitt allra snabbaste för att förhoppningsvis komma till stället där du skulle säga att du bara skojade – och tack gode gud för att du gjorde det!

  Jag hatar fitspo och allt träningstjafs för folk (t.ex. jag) blir sjuka av det. Och kvarg och proteinpulver och hejsansvejsan – sen när är inte riktig mat tillräcklig? Nä, träna ska man göra för att man vill och mår bra av det, inte för att starta något instagramkonto och lägga ut bilder på sin mage ”före” och ”efter”.

  Tack för att du äter bullar, Yrsa. Det hjälper mig!

  • Åh Ellensnellen inte ska du gråtis. Jag kan på heder och samvete lova att jag aldrig kommer att fitspo-blogga. Och jag hoppas att du är, eller inom en snar framtid, kommer att bli frisk och inte sjuk för du förtjänar bättre än sjukdom.
   PUSS PÅ DIG!!!!!!

 3. tack (?) för att du vågar driva med denna ”hets”. så svårt ibland – man blir maktlös när allvarligare fixeringar och sjukdom drabbar ens vänner och bekanta, samtidigt som man själv tränar extremt mycket som ”idrottare” och inte vill råka skicka ut fel signaler.

  • Anytime! Jag är himla glad om jag kan vara en bidragande faktor till att någon inte fastnar i att tycka illa om sig själv. Det är komplext, för visst är det bra att träna och speciellt om en är idrottare tränar en ju himla mycket..och det måste ju också vara okej. Men det känns ju nästan (i alla fall för mig) som att fitspon handlar om att få en kropp som en modell snarare än att få en stark och funktionell kropp och det är väl där någon stans som det blir fel, för mig i alla fall. Ja, svårt är det.

 4. Så himla bra (Y)rsa att du ironiserar denna träningshets och fitspo tjafs. Sånt orkar vi inte! Lagomt (haha finns det?) med bullar och träning för välmående och hälsa är bättre va!

 5. Haha, gud vad skönt att du skämtade. Kändes liksom inte alls som du. Däremot måste jag slå ett slag för kvarg/lesella(för det är faktiskt samma sak, bara att kesella är arlas varumärkesskyddade namn på det). Det är grymt som mellanmål, i med lite bär eller frukt av valfri sort och man blir helt lagom mätt och står sig bra på det:)

  • Haha jaha det har jag inte riktigt förstått. Men kesella är ju mycket godare än kvarg? Kanske är för tt jag äter den med vanilj bara ::):):):)

 6. Määääääänn… 🙁 Jag har en fitspo-blogg. Fast jag hatar kvarg. Men jag blev lite ledsen. Visste inte att man kan ha något emot bloggar om träning och hälsa, men uppenbarligen. Dålig start på dagen blev det här. 🙁

  • Nej men bli inte ledsen! Det är ju min personliga åsikt att jag inte gillar den hetsen som jag upplever finns om all denna fitspo. Sedan har ju inte du heller övervägande en massa bilder på vs-modeller utan mer starka människor, det tycker inte jag är samma sak 🙂 jag tycker inte att träningsbloggar är fel eller dåliga, det är hetsen jag ogillar. Hoppas att din dag kommer bli bättre!

 7. HAHA! Sökte lite information om fitsporation till ett arbete och så snubblade jag över det här och till en början trodde jag att du var seriös, haha. Blev så glad av din bild med bullar. Ni (?) fick nu en till följare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *