Att plocka fram datorn och fippla med den är ett sånt himla stort projekt när en har en bebis klistrad vid sin famn typ hela dagarna. De är ju nöjda i någon form av bärsjal också men då är det ändå svårt att sitta i typ soffan och hålla på med datorn för då är ju en bebis i vägen framåt (lite så som det var i slutet av graviditeten också när magen var för stor för att kunna hålla på med dattan). MEN nu idag kom jag på att jag ju kan ställa datorn på en höjd så att jag kan stå och fixa med den! Så varsågoda och träd in i mitt tillfälliga kontor:


Det luktar lite bajs och är inte så stort och härligt, men ”bordet” är i precis rätt höjd och det är ljust. Ändå helt ok kontor. Bra arbetskamrat också! 

Så nu har jag bockat av lite viktiga saker som att anmäl föräldraledighetsdagar till försäkringskassan och mejla med mitt arbete om semester osv. Och så har jag kunnat svara på några kommentarer! Tjoho! Jag kan inte svara från mobilen så då blir det så att jag tänker att jag ska ta fran dattan och svara sen…..och så blir sen aldrig av. Men nu har jag gått in och svarat på en del. Hinner tyvärr inte svara på allt men som jag skrivit innan läser vi allt och blir så glada så!

Nu när jag kommit på denna braiga lösning för att kunna hålla på och datta så hoppas jag att jag kommer kunna blogga mer! Typ skriva klart den där förlossningsberättelsen såhär två månader senare……….iofs har jag fortfarande inte skrivit klart mina bröllopsinlägg såhär två år efter bröllopet såatte jag har ju ett tag på mig innan det blir lika illa som det :—-))))

1 comment on “Fixar med viktiga saker ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *