Idag infaller tre bästiga saker på samma dag! Det är fredag, jag har varit på yogapass OCH det bästa av allt: idag är det Tjompilompens fölsis!!! 33 år fyller den lille parveln och imorse kom jag och katterna invalsandes och sjöng denna sång som vi övat in i veckor:

Det var P E R F E K T I O N! Jag med mitt talfel fick till de där skorrande r:en på pricken och Leia och Arwen började bråka precis som hönan gör med grodan. Världens bästa födelsedagsshow. Ni kan hyra oss om ni vill, så tar vi med loppteatern också utan extra konstnad.

Såhär såg frukostbrickan ut.

IMG_8847.JPG

Två mackor till Tomas med ost och paprika på, lite yoghurt till mig (pga skulle på yoga efter och ville inte vara helt tung i magen), varm choklad med vispgrädde och två GUDAGODA saffransbullar från Fabrique. Alltså de är verkligen överjävligt goda, smakar knäck och saffransbulle samtidigt.

IMG_8848.JPG

Lille griiisen <3<3

IMG_8857.JPG

Arwen ville inte riktigt vara med utan höll sig lite på avstånd, som vanligt.

IMG_8860.JPG

Medan Leia var på brickan, i sängen, på paketen, under paketen, i en låda en av presenterna låg i, på mig, under täcket, på täcket, i maten osv.

IMG_8883.JPG

IMG_8864.JPG

Jag hade slagit in tre paket och skrivit ett kort som lillgnossen fick.

IMG_8867.JPG

Och till paketutdelningen hade Arwen närmat sig litelite. Men fortfarande, avstånd!

IMG_8875.JPG

Det var en härlig fölsismorgon för mig, hoppas att Tomas stämmer in på detta. Och ikväll blir det restaurang och utgång. WOOPWOOP. Se upp för gamlingarna på stan.

IMG_8882.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *