Igår fyllde jag ju år, som ingen säkert missat eftersom jag bloggade om det, instagrammade det och snapchattade om det….en får ju fiska efter bekräftelse på alla platser som finns tillgängliga :—–))))

Dagen började med att jag vaknade av mig själv rätt tidig och låg och väntade ett tag på att Tomas skulle vakna, men jag sa inget och när han vaknade låtsades jag sova lite halvhjärtat. Allt för att det skulle vara ”så som det ska” på ens födelsedag. Inte för att jag tror att jag kommer sova på riktigt och sedan bli väckt av en skönsång och frukost på sängen de kommande åren direkt..men jag får väl göra något liknande då. Efter att jag legat och låtsassovit ett tag kom Tomas in och ”väckte mig” med sång och en dignande frukostbricka. Jag hade önskat exakt vad jag ville ha.

Glad och morgonsvullen (och gravidsvullen) liten påny.

Frukosten bestod av de hembakade frukostfrallorna med ost och gurka på (vi brukade äta dessa när jag bodde hemma och någon fyllde år..och annars också), en knäckis med skrattande kon och kalkonsalami, drömyoggi, jordgubbar, hallonjuice och varm choklad med vispgrädde <3 födelsedagsfrukost <3

Leia gillade också frukosten.

Samtidigt som frukosten åts upp öppnade jag paket, och Leia hjälpte till med detta också :))
  

Hon är ett sånt litet hjärtegull <3<3<3<3<3<3

Tomas hämtade Arwen också så att hela familjen skulle umgås och för en gångs skull lät hon oss bestämma att hon skulle vara i sängen hon med. Jag tror det hade med de härliga presentpapperna att göra.

Titta vilket fint kort Tomas hade fixat till mig :”))) Förutom lite andra saker fick jag en peng till en treat yo self-dag som jag ska ha någon gång när Bobbertsarna kommit. Jag är så himla sugen på att treata mig själv och okynnesshoppa och kunna strosa omkring utan värk. Och på kortet hade Tomas skrivit så fint också så jag nästan började gråta.

När frukosten var uppäten och paketen öppnade låg jag kvar i sängen och lyssnade på podcast och spelade mobilspel och gjorde annat sånt där scrollande på mobilen som uppladdning för firandet som komma skulle. Efter några timmar masade jag mig upp, sminkade mitt ansikte och klädde på mig min finaste klänning och så tog vi bussen hem till Vilda för att förbereda kalaset.

Ja och Vilda gillar inte tårta så vi hade bestämt oss för att ha fruktsallad, bullar och kakor som födelsedagsfika. Så hemma hos Vildi hackade, skalade och arrangerade vi frukt på olika fat och inväntade våra gäster som trillade in lite allt eftersom. Sen gjorde vi sådant som en gör på kalas. Drack kaffe, öppnade paket, pratade, skrattade, faceswappade osv.
  
  

Efter några timmars umgänge började folk dra sig hemåt och jag var helt slut både fysiskt och mentalt. Det tar på krafterna att ens prata med folk känns det som. Men det var ett fint kalas under omständigheterna. Jag och Tomas fick skjuts hem och hemma kraschade jag i soffan medan Tomas lagade pasta alfredo till oss. Pastan åt vi sen framför serien ”Love” och efter det hade jag halsbränna halva natten av all ost och grädde och pasta och vitlök men det var det värt för det är en SÅ GOD PASTA!!!

Och kolla här vad många fina saker jag fick då!!!
  
  
  
  
  
  
  
  

Idag är jag fortfarande helt mentalt utmattad, så nu räcker det nog med lite större tillställningar och happenings för mig på ett tag. Nu är det några veckor kvar av som mest någon kortare fika här och där, och sen när bebisarna har kommit ännu fler kortare fikor här och där. Så nästa stora jippo kommer nog dröja tills maj i alla fall. Det känns lagom det.

4 comments on “Födelsedagen ”

  1. Stort grattis! Har velat veta hur det där doftljuset luktar hur länge som helst nu. Inte gamla böcker väl Och bilden med Y på! Så fin! Vet du varifrån den är?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *