Jahapp undrar ni hur födelsedagen har fortsatt då? Ja men okej då berättar jag. Efter att jag yogat så duschade jag och klädde om på friskis och upptäckte då att jag glömt mina strumpbyxor hemma. Himla segt, men det fanns inte mycket att göra. Så jag satte på mig de svettiga yogabyxorna igen under klänningen och gick in till ringen och väntade på att HM skulle öppna klockan 10.00 för att hetsköpa ett par.

Efter denna pärs hastade jag vidare mot Slussen och båten och hann rinna bort i svett på vägen och kom på att jag inte bara glömt strumpbyxorna hemma utan deon också. Tihi. Jag hann i alla fall till jobbet i helt okej tid, det blev bara lite stressigt innan teaterbesökarna kom.

Eftersom det är min födelsedag hade jag på mig min födelsedagsklänning. Jag älskar den, men har den typ bara på min födelsedag. Jag hade också glitterstrumpor och glitterskor. Så festligt!

IMG_1675.JPG

Jag jobbar med min lillasyster och av henne fick jag en gottepåse från jamjam i present
IMG_1666.JPG

Och två par silverörhängen! Det är ett par där bakom också som inte syns.

IMG_1665.JPG

Och av min extramamma och pappa och småsyskon fick jag ett presentkort på Monki i förtidspresent (alltså förtid sett till när vi egentligen ska fira vår fölsis)

IMG_1664.JPG

Och så hade min extramamma tillika chef styrt upp blommor och fika för mig och en annan som fyllde år igår.

IMG_1673.JPG

Ja sedan var det jobb i vanlig ordning och det var som vanligt alltihopa. Utom att jag satte ner foten mot en lärare som kom alldeles för sent med hela sin klass fast jag flera gånger sagt att de skulle vara där senast tjugo i. De kom alltså ungefär precis kl 13, när föreställningen egentligen ska börja. Detta gjorde att hela föreställningen försköts. Jag sa till honom att det var respektlöst att komma så sent, och så sa han sen ”jag är glad att du vågade uttrycka dina känslor för det gjorde att jag kunde se din sida av saken”………………..vaddå känslor?!? Varför ska det bli ”mina känslor” att de kommer alldeles för sent till en föreställning? DET ÄR FAKTA INTE KÄNSLOR! Ja men det sa jag såklart inte för jag fann mig inte så pass snabbt. Sedan var det också en kille som sa till mig ”riktiga män dricker läsk direkt ur burken” när jag frågade om han ville ha ett glas till sin läsk……..”okej” :-)))

Ja och så efter ett par timmar var jobbet slut och jag och Nora gick mot båten för att åka hemåt. Här är förresten min nya vårjacka! FIN VA!?!??! (Ja det är ju kanske lite svårt att se…får ta någon bättre bild där jag bara står stilla och visar upp den någon gång)

IMG_1677.JPG

IMG_1689.JPG

Det blev ju lite fint väder i alla fall i slutet av dagen, trots den regniga inledningen.

IMG_1695.JPG

IMG_1708.JPG

På båten hem var det så fint ljus att vi var tvungna att gå ut på däcket tillsammans med alla andra turister och fota lite. Kolla detta hjärtegull <3<3

IMG_1726.JPG

När vi närmade oss Slussen var det en massa fåglar på vattnet som lyfte och flög iväg precis när båten var jättenära dem. Så himla fint tyckte jag och fotade så det stod härliga till.

IMG_1741.JPG

Så mycket att jag började gråta?? Alltså mina ögon är ju SÅ känsliga!!! Jag börjar gråta av allt.

IMG_1746.JPG

Då tyckte Nora att jag var astöntig… :'(((

IMG_1749.JPG

Det har på det stora hela varit en bra födelsedagsdag, och nu väntar en kväll som alldeles säkert kommer bli guld. Mat och karaoke liksom!! Men en sak jag är lite besviken på är era uteblivna grattishälsningar här på bloggen. Inte en enda en har jag fått (jo jag lever på bekräftelse, det är mitt bränsle). Eller jo, det är klart. Jag har ju fem stycken av mina systrar……………….

Skarmavbild1

Skarmavbild2
HAHAHAHA de är sådana tokisar.

Jaja det är inte för sent för er att gratta än …………………..

………………………….

 

NU SKA JAG KLÄMMA IN MIG I DISCOBRALLAN SES I DIMMAN!!

18 comments on “Födelsedagsdagen”

  1. Anser att läraren kan ta sig i röva! Det är ju så jävla gött att våga säga ifrån men såååå svåååårt! SÅ, grattis till det, men framförallt grattis på birthday’n!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *