Igår kväll när jag var på väg hem från stallet såg jag att månen var väldigt full, åh nej tänkte jag då kommer jag att sova dåligt. Och sagt och gjort, hela nattens sömn var rätt knackig och jag hade både svårt att somna och vaknade till då och då. Så för första gången på flera år vaknade jag till när Tomas gick upp för att fixa med min ”frukost” på sängen och mina presenter. Dessutom stängde han inte sin garderob så Arwen, vår ena katt, bestämde sig för att det roligaste någonsin skulle vara att klättra in och omkring där.

När Tomas och Leia (den andra katten) kom in och sjöng för mig så var jag alltså redan lite vaken och tyvärr lite oroad eftersom jag sovit så dåligt och kommer vara vaken aslänge idag. Sånt stressar mig alltid. Inte bäst förutsättningar för härlig födelsedagsmorgon alltså :((( Men med skönsången och Tomas gullighet med paketinslagningen och sådär så blev mitt humör genast gladare.

IMG_1529.JPG

IMG_1539.JPG

IMG_1543.JPG

Eftersom jag skulle yoga på morgonen så fick jag ingen frukost utan bara te på sängen. Frukosten kommer jag att få imorgon istället.

Men presenter fick jag! Och Leia var lika glad i papperna, snörena och lådorna som vanligt. Arwen var lika mycket på avstånd som vanligt i sådana här sammanhang.

IMG_1550-0.JPG

IMG_1562.JPG

Av Tomas fick jag schampo och balsam och en sån där värmeskyddspray och en randig tröja från polarn och pyret som matchar mina långkalsonger. Och ett fint kort och hotell under way out west. Åh så fina presenter och så glad jag blev!

IMG_1604.JPG

IMG_1593.JPG

IMG_1576.JPG

Sedan drack jag lite till av mitt te och skyndade sedan iväg till yogan

IMG_1609.JPG

Så det blev en fin fölsismorgon trots trötthet och nervighet över trötthet. En massa grattis till mig själv på födelsedagen!!

IMG_1627.JPG

6 comments on “Födelsedagsmorgonen”

 1. Hörde av vispan i ågesta att du fyllde år!! Skönt gjort av dej!!! Aöltid gillat folk som går sin egen väg….. 🙂 har mejlat dig och bifogar där ett grattiskort jag och vispan och hillman gjort och ”scannat” in.

 2. The best thing is, you never know when the ”real” birthday is.
  The original one…the one of Jesus Christ.. Its not on the 24th dec. Anyway happy birthday

 3. Just nu denna vårdag som går över i kväll tänker jag på min gamla vän från Viksjö, rolig grabb, jimbo kallade vi honom…gamla goda jimpan. Han sa aldrig grattis på bemärkelsedagarna utan ”hej på dej gamle man!!! Lever du än!!!!!! ??? :O” det va lite kul tycker jag. Så nu tänkte jag föra det vidare till min favorit”bloggare”.

  Hej på dej gamle kvinna!!! Lever du än!!!!!! :O

 4. Grattis!!! Tänker ofta på när vi hängde ihop på dagblomman och blå lotus, både över och under disk!!!!!!! Du glömde din tehuva och hönökaka Där en gång, jag gav dem aldrig åter..ledsen för det nu….jaja livet består av allt det ska bestå av, inget händer som inte är meningen!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!

  ”Jag är nåt som ingen ingen annan är skurrrrrrt”

  Passar bra in på dig, *blomman*

 5. Grattis! Jag skulle vilja ge dig en gåva i form av ett citat. Fritt taget ut mitt minne. ”Kärlek är att simma från stranden jag, till stranden du, i havet vi”
  Av Björn Ranelid.
  Jag hoppas det kan skänka dig glädje och lycka.
  Allt gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *