Om lite mindre än två dygn kommer Yrsa och katterna väcka mig med födelsedagsfrukost. De senaste åren har jag varit ganska loj till att fylla år (kanske för att jag firade min födelsedag två gånger när jag fyllde 30) men i år känns det spännande igen!

Fredagen kommer alltså börja med frukost hemma, sedan ska jag jobba som vanligt och efter jobbet är vi en liten skara fölk som käkar middag innan det bär av ut på lokal för att träffa fler härliga människor och dansa satan. Alltså verkligen dansa tills det inte finns dans kvar i kroppen.

Att det snart är min födelsedag fick mig dock att fundera lite över hur jag firat den sedan jag fyllde 30 och det gick tydligen till så här:

2011 fyllde jag alltså 30 och det firades först på sommaren tillsammans med mina kompisar Erik och Tommy. I samma lokal som jag och Yrsa hade vår bröllopsfest faktiskt!

Det här var en av presenterna som vi fick. Alltså vi fick en docka var som föreställde respektive födelsedagsbarn!

toys

Sedan fyllde jag ju år i december också och då såg det ut så här

Vi började liksom hemma hos oss och sedan dansade vi en massa på Fasching.

hemma

2012 fyllde jag 31 och tyckte väl inte att det var så märkvärdigt, men jag ville så klart fira med mina vänner i alla fall. Det gjordes på typ exakt samma sätt som 2011 och jag och Yrsa såg ut så här:

20121202-120619

2013 blev det en del bortfall från kalasfolket, så vi hade mycket bakverk att bjuda den lilla skaran på kanske 6-7 gäster? Men det slutade riktigt bra och svettigt på Cliff Barnes i alla fall!

20131208-105701

Och 2014 då? Ja det är svårt att säga idag hur det kommer se ut på fredag, men känner jag mina vänner rätt så kommer det skrattas, dansas och kanske till och med drickas en smula. Jag längtar!

 

 

 

2 comments on “Födelsedagspeppen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *