Åh vad vi har kämpat sedan typ slutet av juni med att hålla käft om Annas överraskning. Tanken föddes när hon var här och bryggde öl och vi tittade på Harry Potter och hon pratade om hur avis hon var på mig och Yrsa som hade varit på Harry Potter-studion i London. Ett drygt kvartal senare kunde vi äntligen sluta oroa oss för att råka skriva i fel Facebook-chat eller försäga oss.

Medan jag, Yrsa och David tog tåget till Arlanda satte sig Marcus i en taxi med Anna. Hon visste inte ens vart de skulle åka med den och så klart ännu mindre vad som skulle hända sedan.

IMG_1803

När de hade gått igenom säkerhetskontrollen mötte de David och Anna blev jätteglad och jätteöverraskad!

David tog med dem till loungen där jag och Yrsa satt, och Anna blev jätteglad och jätteöverraskad igen!

Och när vi till slut berättade vart vi skulle så blev hon så superduperglad!

bild 1

Vi ställde upp för en liten photoshoot där jag var en trollkarl och de andra var… vanliga människor som inte såg ut som idioter.

IMG_1809

Men vad gjorde väl det för vi hade obegränsat med öl och mat så jag var klad hest.

bild 3

Sen var det dags att borda och så här såg Anna ut. Men vad såg hon?

bild 4

En flygrädd liten Yrsa och en helt vanlig liten Tomas.

bild 1

När vi landade i London stod en herre i solglasögon med en skylt framför ansiktet och väntade. Det var Anders och Anna blev för sjuttioelfte gången jätteglad och jätteöverraskad!

IMG_1827

Vi tog Heathrow Express till Paddington och missade precis sista tunnelbanan (vilket i-land har en tunnelbana som slutar gå vid ett på natten på en jävla fredag? VA!?) så efter ett snabbt matintag för vissa tog vi über till lägenheten som Anna, Marcus, Anders och David skulle bo i. Och tro’t eller ej, de hade (utan att vi visste om det) lyckats boka en lägenhet en minut från Karins lägenhet som jag och Yrsa skulle bo i. Vad är oddsen?!!?!?

Väl där blev vi dock lite… obekväma. Lägenheten såg nämligen inte riktigt så clean ut som på bilderna utan var fylld av hans ”konst” som var minst sagt obehaglig mitt i natten. Att de flesta tapeter var slarvigt nedrivna gjorde inte grejen mindre läskig heller.

IMG_2034

Vi delade på en flaska firar-bubbel och sedan gick jag, Yrsa och Karin till vårt och sov… och ryktet säger att det spökade i de andras lägenhet under natten. Wooouuuuuooooh!

2 comments on “Födelsedagsresans första kväll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *