På fredag fyller jag år, och eftersom jag tycker att födelsedagar är till för att firas riktigt ordentligt så har jag inte bara en födelsedag utan en hel födelsedagsvecka!!! Alla i min omgivning har inte riktigt gått med på detta men jag tänker att om jag bara övertygat kör på tillräckligt länge så kommer bakåtsträvarna till slut hänga på de med. Vad har inte mått bra av lite nytänk liksom??

Så härmed inleder jag min födelsedagsvecka! Må den endast bära med sig lycka och barnskratt och glitter och godis och bakelser!

1b06d222d18ae7859be1738b22cdfa60 giphwwy giphy happy-birthday-to-me ku-medium tumblr_mn6m44SWtr1ql5yr7o1_500 tumblr_n11r0jzcnT1t5cy6ko1_500
Veckan inleds med ett besök hos frippasören, så unnigt och lyxigt!!

1 comment on “FÖDELSEDAGSVECKAN ÄR HÄRMED INLEDD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *