Hej alla favoritläsare!

Som ni vet har Yrsa inte varit så aktiv här i bloggen den senaste tiden. Det har så klart en anledning. Från och med nu kommer Tack som fan, och våra liv, förändras mycket. Det är ett gemensamt beslut och no hard feelings från något håll.

Ni är vana vida att se oss så här:

10487351_10152540839924375_1603736395835030976_n

Eller kanske dansande med våra vänner:

10385413_10152767329876567_3762691073223172767_n

Snart kommer det förändras, för när vi dansar framöver kommer två nya personer vara med. Nämligen de här två:

IMG_3171
Japp! Anledningen till Yrsas minimala bloggande och instande är att hon har de här två små krumerlurerna i magen och därmed har mått superdåligt de senaste veckorna. Men mer om det här kommer, och nu kommer Yrsa också kunna blogga lite mer från soffgropen hon spenderar rumpan i när hon inte sover sina 12 timmar om dagen!

36 comments on “Förändringar i bloggen”

 1. Åhh vad roligt super grattis till er!! Ta hand om er, njut och tänk på att kärlek är det enda som betyder någonting härivärlden egentligen! 🙂

 2. Ahmen GUUUUUHUHUD vilka härligt fantastiska nyheter! Grattis som fan!!! <3

  Ni kommer att bli så jävla bra föräldrar. Lyckliga ungar som får er till päron! <3

 3. VaaAAAAaaa??!! Alltså, misstänkte att det var på ”g” när Yrsa skrev att hon var så trött hela tiden, men att det är TVILLINGAR?! GUU VA KUL Å GRATTIS!! (Förlåt för att jag skrik-skriver men blev så glad även om jag bara är en simpel bloggläsare och inte alls känner er IRL) 🙂 🙂 🙂

 4. NÄE VAD HÄRLIGT!!! Känner inte er alls, men har läst bloggen ett tag och lyssnar på podden och detta ger mig på ricko tårar i ögonen. Är så glad för er skull :’) (och visste ej att tvillingar var SÅ genetiskt?!)

 5. Omg omg omg! Jag döööör! Så himla himla roligt för er! Vad glad jag blir! Och så fantastiskt! Inte bara ett mirakel, två!
  All lycka till er!

 6. Alltså, min reaktion tidigare idag när jag såg era instagrams…… Jag fattar inte själv hur jag kan bli så glad över detta, men ni känns som så närvarande personer i mitt liv på något sätt. Blev lite tåris. Tusen grattis!! Vill också ha unge, fy vad mys<3 Ni kommer bli så kul och bra pears!!

 7. ÅÅh, så underbart!! Brukar titta in här lite nu och då, och har lagt märke till den sinande uppdateringen. Hann få en isande känsla i magen då jag läste början av inlägget, hann tänka att ni skulle skiljas!! Men PJUH vilken lättnad! Stort grattis till er!!

 8. Hur häftig är inte detta! Stort stort grattis trots att jag inte känner er! Och tvillingar dessutom, såklart kanske en självklarhet när man själv är tvilling, men jag känner bara wow måste varit en chock.

 9. MEEEE GUUUUUUH! Jag trodde ni skulle skiljas först!!!! Fick panik på riktigt!
  Men STORT grattis, så otroligt jätte mega kul! Toppenföräldrar kommer ni att bli, det slår jag vad om!! stor kram!

 10. Ååååh! Trodde att ni skulle skiljas och vågade knappt scrolla ner i inlägget för att läsa vad det stod. Men såååå kul för er! Att jag först blir så rädd och sen så glad för några som jag inte ens känner?! KÄRLEK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *