Igår besökte jag Forex för att växla pengar. När jag gick därifrån pratade jag med Tomas och berättade att jag nu hade växlat pengar, varav han hyssjade högt till mig så att jag nästan fick skav i örat. Han tyckte att jag var oförsiktig och att jag inte borde prata högt om det. Men sån är jag….too cool for school! Jag klarade mig helskinnad hem och fyllde upp badkaret med mina fina sedlar och låg hela kvällen och tumlade runt i dem.

 

Okej inte riktigt hela kvällen för jag packade lite däremellan också. Jag hade som ambition att packa så lite som möjligt och jag tycker ändå att jag lyckats okej. Det är en väska som storleksmässigt kan gå som handbagage (så att ni får koll på proportionerna…) ((OCH så att ni kan berömma mig!!!!)) och den är inte riktigt full. Det är väl okej?!?!?!? Jag har en god vän som åkte till Indien i tre veckor och hade endast med sig handbagage!?!??!?!!!!!!!!! DÄR LIGGER EN ANNAN I LÄÄÄÄÄÄ!!! Det är helt sjukt!!

 

Jag är hittills nöjd med mina förberedelser. Nu ska jag bara fixa så att lillasyster som ska bo hos oss får sin nyckel, städa läggisen, kontrollera att passet ligger i magväskan och sedan är jag good to gooooo!!!

1 comment on “Förberedelser för resan”

  1. 4 veckor var det tillåmed! 😉

    hälften av alla mina kollegor åker till näv jork imöra så dom är där när ni är där! hälsar du dom från mig!?! braaaaaa….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *