I morse tog jag den här bilden för att jag ville visa er en före- och en efterbild ikväll

Jag tänkte att jag skulle se sådär ledsen ut som alla gör på förebilderna (höhö, jag är en förebild) och sen sådär extra glad på efterbilden. Här kommer den!

Ser ni skillnaden? Alltså förutom glasögonen och tröjan? Nej, för det finns ingen! Jag hade planerat att bli rakad av en riktig barberare. Len och fin som ett ollon. Jag ringde dem i fredags och de sade att jag inte kunde boka tid men att jag skulle komma dit på en måndag så skulle jag få en rakning, för då var de två. När jag kom dit var de bara en. Jag gick alltså tidigare från jobbet för den här rakningen och så blev det ingen.

Jag sade att jag kommer tillbaka i vinter om jag har semester då. Nu är jag besviken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *