Just det jag har glömt att berätta en grej. Kommer ni ihåg när jag hade uppsatsopponering och bloggade denna bild med texten *affirmerar mig till ett a*………………………..???
20140527-090208

Låt mig säga som så att detta kan ju ha varit mitt bästa klädval någonsin, för A jag sa A det va. FATTARNI!?! A på lille uppsatsen. Den där lilla prestationspersonen som sitter i min själ och gungar med fötterna blir som tokig. Så himla ballt, det trodde jag då inte när jag satt där och slet mitt hår och trodde att jag aldrig skulle bli färdig.

4 comments on “Förresten glömde jag….”

  1. Hurra!! 😀 så glad för din skull, har också suttit och slitit mitt hår över uppsatser så jag kände verkligen igen mig i pluggångesten! Heja dig! /en som läst länge men aldrig kommenterar

    • Tacktack, ja alltså uppsatsskrivande är det jobbigaste jag gjort i pluggväg någonsin. Det är verkligen en källa för frustration. Kul att du kommenterar nu då om du aldrig gjort det innan ::) Det är så roligt för oss när ni gör det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *