God morgon. Jag vaknade rätt sent idag för att vara jag, inte förrän klockan halv tio slog jag upp mina ögon och det var mest för att jag fick ett sms annars hade jag antagligen sovit ännu längre. Men eftersom jag inte har några direkta planer eller åtaganden kan jag lyssna på min kropp och sova bäst jag vill.

Idag såg mitt försök till mer spännande frukost ut såhär:

Det ser verkligen inte så spexigt ut och rätt svårt att se vad det är, men det är chiahavregröt med kanel, banan och honung. Jag förberedde det igår genom att blanda ihop 1,5 dl havredryck, 1 krm kanel, 1 msk havregryn och 2 msk chiafrön och så ställde jag in det i kylen över natten. Idag plockade jag bara ut gröten ur kylen, hade på lite honung och skivad banan och så lite mer havredryck. Det var mycket godare än det ser ut och kanske låter, men jag gillar också chiapudding överlag. Gillar en inte det skulle jag inte rekommendera denna frulle. För att spexa till den ytterligare skulle jag kunna tänka att lite stekt äpple och någon form av nötter på.

Idag ska jag mest bara vila hemma, precis som jag gjort de senaste två dagarna. Jag har inte varit utanför dörren på två dygn och är lite rädd för hur jag kommer må när jag går ut. Jag vill inte få ont någonstans av att försöka röra lite på mig. Men vi får se hur det går nu efter två dagars extremvila för i eftermiddag ska jag åka hem till min kompis Cissi och äta middag med henne och Josefin. Jag hoppas att det går bra, jag vill ju gärna kunna gå utanför dörren någon gång under de kommande tre månaderna utan att ha svinont.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *