Godmorgon världen. Idag är jag faktiskt uppe tidigt på riktigt och kan säga godmorgon utan att det blir helt off. Jag vaknade vid halv åtta ungefär av att Leia höll på och tjorvade och ville ha mat så då gick jag upp och matade henne och Arwen, sedan kom jag som tur var på att jag ska till mvc idag och ska ha med ett urinprov så jag ordnade med det (de vill ha morgonurinet så glömmer en bort att fylla på det i ett rör måste en vänta tills nästa dag) och sen kunde jag inte somna om. De ska följa upp min urinvägsinfektion jag nu haft i antingen tre omgångar eller en enda långdragen jävel sedan oktober typ. Jag har ätit antibiotika och tagit hand om mig men den jäveln finna ändå kvar i min kropp så nu har de stenkoll på den och jag ska lämna fortsatt urinprov även om inte detta provet visar något. Anledningen är att en uvi kan sätta igång en förlossning för tidigt, och när jag föder när det än blir så kommer jag också att behandlas för detta för annars kan bebisarna råka få det på något vänster och bli jättejättesjuka. Så varsågoda för denna ingående beskrivning av min uvi ni nu har till er frukost :—)))))

Vidare till min frukost då. Idag har jag försökt spexa till det med rosa gröt, äggmacka och lemonad. Den rosa gröten är vanlig havregrynsgröt blandad med hallon som jag sedan toppat med banan, lite honung, mandlar och havremjölk.

Denna har intagits i andakt tindrande framför granen, idag är nämligen sista dagen med den. I alla fall om det går enligt planerna..

Det känns lite sorgligt tycker jag, men samtidigt är jag peppad på krispiga tulpaner och vårpepp. Men som sagt, vi får se hur orken finns. Idag är planen annars bara att gå till mvc för en koll och sedan hämta vår bil hos min mamma. Jag ska också försöka göra en plan för veckans matintag och göra en beställning på hemkörningsmat så att allt finns hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *